Välkommen hit!

Välkommen hit!

Mitt namn är Jennifer Nilsson, jag är 25 år och bor i Målilla med min familj. 

Jag började utbilda mig till frisör 2011, jag gick på hantverksprogrammet inriktning frisör på Lars Kaggskolan i Kalmar. Efter mina 3 år på gymnasiet så började jag jobba som trainee på en salong. Jag blev färdig frisör och fick mitt gesällbrev 2016. Jag har arbetat som anställd frisör sedan dess.

Jag kände att jag saknade något med yrket, så i december 2019 bestämde jag mig för att öppna min egna salong.Vi gjorde en omfattad renovering i postens gamla lokaler här i Målilla. Den 1 april 2020 kunde jag äntligen öppna min helt egna salong. Och wow vilken känsla detta var!

Nu snart 1 år senare är det fortfarande helt overkligt att ha sin egna salong. Det känns som jag drömmer ibland, då får jag nypa mig i armen 😄 Jag har inte haft en hemsida förrän nu. Det är nu som först jag har tagit tag i detta. Jag avvaktade medvetet med det eftersom jag inte visste riktigt hur den skulle se ut och vad den skulle innehålla. Så jag har tänk länge på detta. 

Jag tänker att det kanske kan vara lite roligt med före/efterbilder, samt kanske skriva ut vilka recept jag använder om det finns frisörer som behöver lite inspiration. Kanske lite bilder under tiden jag färgar? Som sagt jag har många planer med denna hemsida men jag jobbar själv på min salong så bilder är lite svårt att ta själv ibland. Men jag ska absolut göra mitt bästa.

Har ni fler idéer så kom gärna med förslag vad ni vill se mer/mindre av 😄

//Jennifer

Leave a Reply

Your email address will not be published.